Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Gece soğuğunda yollar buz pistine döndü
Gece soğuğunda yollar buz pistine döndü
 
   

      Ereğli’de Perşembe günü itibariyle etkisini kaybeden kar yağışı sonrasında sürücüler bu kez de buzlanan yollarda zorluklar yaşadı. Yeşiltepe Kepez Mevkii’nde yolların aşırı derecede buzlanması nedeniyle araçlar olduğu yerde saymaya başladı. Buzlanmayı fark edemeyen bazı sürücüler kaza yaptı. Kar lastiği ve zinciri olmayan ve yokuşta kalan sürücülere çevredeki vatandaşlar yardım etti.
      Trafik ekipleri uygulama noktasında sürücülere megafonla ‘Yolda buzlanma mevcut. Sürücüler yavaş gidin’ diyerek sürücüleri uyarmaya çalıştı. Belediye ekiplerinin yaptıkları tuzlama çalışması sonrasında yol normale döndü. Belediye yetkililerinden alınan bilgilere göre, ilçenin ana arterlerinde de buzlama çalışması yapıldığı öğrenildi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.55  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
19 Şubat 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde (BEUN), Küresel Para Haftası kapsamında Sermaye Piya..
19 Şubat 2026
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 27 yıldır olduğu gibi bu Ramazan ayında da iht..
18 Şubat 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Çaycum..
18 Şubat 2026
Edebiyat dünyasına yeni yetenekler kazandırmak ve geleceğe eserler bırakmak amacıyla bu yıl i..
14 Şubat 2026
Erdemir’in bu yıl “Sonsuz İnsan, Sonsuz Form” temasıyla düzenlediği Çelik ve Yaşam Heyk..
13 Şubat 2026
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri,..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2025 Tüm Hakları Saklıdır