Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  AKP’de Kadın Kolları Başkanı Aygül Subaşı oldu
AKP’de Kadın Kolları Başkanı Aygül Subaşı oldu
 
   

     AKP Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, parti teşkilatlarını oluşturma çalışmaları kapsamında AK Parti Genel Merkezi ve TBMM’nde çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını anlattı. Çakır, AKP Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit’le yaptıkları görüşmenin ardından Ereğli İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığı görevine Aygül Subaşı’nın atandığını açıkladı. Çakır, “Kadın Kolları Başkanlığı görevi için iki isimle Ankara’ya gittik. AKP Kadın Kolları Genel Başkanımız Güldal Akşit’le yapılan görüşmenin ardından Aygül Subaşı hanımefendiye bu görev takdim edildi. Kendisi yönetimini oluşturduktan sonra onay için Genel Merkeze sunacağız. Ben şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.
     AKP İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ankara ziyaretinde çeşitli görüşmeler de yaptıklarını ifade ederken, “Mecliste bölge milletvekillerimiz Sayın Prof. Dr. Ercan Candan ve Özcan Ulupınar ile de görüştük. Ayrıca Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Hayati Yazıcı ile de Ereğli’yi konuşma fırsatı bulduk. AK Parti Genel Merkezinde, Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Sayın Emine Çift hanımefendiyi de ziyaret ederek, hafta sonu Ereğli’de yapılacak ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’in katılacağı toplantı ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk.” dedi.
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.217.59  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
28 Ağustos 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), teknoloji ve inovasyon alanındaki başarılarına bi..
27 Ağustos 2026
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle ..
19 Ağustos 2026
Zonguldak İl Kültür ve Turizm Müdürü Taner Dursun, Genel Maden İşçileri Sendikası’na (GM..
11 Ağustos 2026
Erdemir'in, küresel çelik sektöründeki yoğun rekabete ve zorlu piyasa koşullarına rağmen 202..
11 Temmuz 2026
TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Y..
08 Temmuz 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), uzun yıllar Fen Fakültesi Matematik Bölümünde g..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2025 Tüm Hakları Saklıdır