Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  Yaşar Sever yeniden AKP’de
Yaşar Sever yeniden AKP’de
 
   

     Çakır yaptığı açıklamada, Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever’in partilerine üye olduğunu belirtti. Çakır şunları kaydetti: “AK Parti büyümeye devam ediyor. Şu an bağımsız olan Belediye Başkanı Sayın Yaşar Sever ve dört Belediye Meclis üyesiyle ilgili biz üye girişimimizi yaptık. Şu an kendileri AK Parti’nin üyesidir. Kendilerine rozet takılmasıyla ilgili Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan, Grup Toplantısı için tarih bekliyoruz. Kendilerine rozeti bizzat Başbakanımız tarafından Ereğli adına taktırmak istiyoruz. Bundan sonraki süreçte de Ereğli’de AK Parti ailesine katılımlar devam edecek. Bazı siyasi partilerden üye bazında değişiklikler olabilir. Bunları önümüzdeki günlerde göreceğiz. Ama bundan sonra Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever ve dört Belediye Meclis üyesi Adalet ve Kalkınma Partisi üyesidir.”
     Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever, AKP’den bir dönem Ormanlı Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuş, 2009 Yerel Seçimlerinde AKP’nin başka bir aday belirlemesi üzerine partisinden ayrılarak CHP’ye geçmişti. CHP’nin Ormanlı Belediye Başkan adayı olarak 2009’daki seçimleri kazanan Sever’in, Nisan ayının son haftasında CHP’den istifa ettiği iddia edilmişti.
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.145.52.62  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
11 Mart 2025
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kaletepe ve piknik alanlarında incelemelerde bulu..
10 Mart 2025
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu, Genel Başkan Hakan Yeşil başkanlığ..
08 Mart 2025
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı Armutçuk Müessesesi’nde 7 Mart 1983 tarihinde m..
08 Mart 2025
Kdz. Ereğli Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri Kdz. Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Atı..
05 Mart 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Gençli..
03 Mart 2025
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Başkanı Doğan Gönüllü ve yöne..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır