Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Ekonomi 
  ERDEMİR Genel Kurul’a gidiyor
ERDEMİR Genel Kurul’a gidiyor
 
   

     Şirketten yapılan açıklamaya göre, ERDEMİR’in Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart Cuma günü saat 11.00’de JW Marriott Ankara Hotel’de gerçekleştirilecek. Toplantı gündemine göre Olağan Genel Kurul’da, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu okunarak müzakere edilecek, 2012 yılına ait bilanço ve kar-zarar hesapları okunarak görüşülecek. 2012 yılı bilanço karının dağıtımı konusundaki önerinin de ele alınacağı ve kar dağıtım tarihinin belirleneceği toplantıda, şirketin ana sözleşmesinin 5. Maddesinde değişiklik yapılması da karara bağlanacak.
     Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda ayrıca, ERDEMİR Yönetim Kurulu üyelerinin, kendileri ya da başkası adına şirketle iş yapabilmeleri ve ERDEMİR ile aynı tür ticari işle uğraşan bir şirkete ortak olabilmelerine izin verilmesine dair karar alınması da gündeme gelecek.

     TAHVİL İHRACI VE KAR DAĞITIMI
     Diğer yandan, ERDEMİR’in 200.000.000 TL nominal değerli, nitelikli yatırımcılara satış şeklinde ihraç edilecek, 2 yıl vadeli tahviline ilişkin SPK ihraç belgesinin onaylandığı belirtildi.
     Ayrıca, ERDEMİR Yönetim Kurulu’nun bugünkü toplantısında, şirketin kar dağıtımına 31 Mayıs 2013’e kadar başlaması konusunun, Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Genel Kurul onayına sunulması kararı da alındı.
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.217  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
06 Şubat 2026
OYAK Maden Metalürji şirketlerinden Erdemir ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakı..
20 Ocak 2026
Karadeniz Ereğli Kaymakamı Fatih Yılmaz, Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği ..
20 Ocak 2026
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle beledi..
19 Ocak 2026
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından açıklana..
17 Ocak 2026
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Genel Maden İşçileri Sendikası’..
13 Ocak 2026
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin 250 milyonluk bir yatırımla yenileyerek hizmete açtığı Bozhane L..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2025 Tüm Hakları Saklıdır