Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Spor 
  Yenimahallespor’dan Posbıyık’a ziyaret
Yenimahallespor’dan Posbıyık’a ziyaret
 
   

Yenimahalle Spor Kulübü Başkanı Mehmet Peker, gerçekleştirdikleri ziyarette genel olarak Ereğli genelinde gerçekleştirilen sportif yatırımlara değindi. Peker, bundan önce gerçekleştirdikleri ziyarette Posbıyık’tan talep ettikleri bazı çalışmaların başlatılmasından dolayı duydukları memnuniyeti de dile getirdi. Yenimahalle Spor Kulübü yönetimi, bundan önce gerçekleştirdikleri ziyarette, Kemer İstasyon mevkiinde bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait olan bir alanın antrenman sahası olarak hazırlanması isteğinde bulunmuştu. Belediye ekiplerinin bu yöndeki çalışmalara kısa süre başladığı bildirildi.
Ereğli Belediyesi’nin bu yöndeki yatırım ve çalışmalarının sürmesini beklediklerini ifade eden Peker, Posbıyık’a hitaben, “Spor kulüpleri olarak sizden ne istiyorsak zaman kaybetmeden gereğini yapıyorsunuz. Bu tavrınız bizleri çok mutlu ediyor. Biz de sizin için neler yapabiliriz, size nasıl faydalı olabiliriz, sorularına yanıt arıyoruz.” dedi.

POSBIYIK: SPORA DESTEK VERMEYE GAYRET EDECEĞİZ
Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık da, ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerinden çeşitli talepler geldiğine vurgu yaparak “Belediye Başkanı olarak benim her şeyi bilebilmem mümkün değil. Belediyemizden talepte bulunan kim olursa olsun ben bu taleplerin projelendirilmesini ve detaylandırılmasını istiyorum. Yapılması gerektiğine inanılan hangi çalışma varsa bunların bizimle paylaşılması gerekir. Siz bizim önümüzü açın, bize teknik konularda neler yapılması gerektiğini anlatın. Biz de yapılabilecek ne varsa onu yapmaya çalışalım.” dedi. Posbıyık özellikle kente bağlı köylerde ellerinden geldiği kadar spor sahaları yapmaya gayret gösterdiklerini belirttiği konuşmasında, “Görev sürem boyunca benden birçok köyümüz futbol sahası yapmamı istediler. Futbol sahası yapmak bizim için sorun değil. Yeter ki bize yer göstersinler.” ifadesini kullandı.
Ziyaretin sonunda Yenimahalle Spor Kulübü yönetiminin faaliyetleri ile ilgili olarak bilgiler de veren Kulüp Başkanı Mehmet Peker, kulüp olarak bu yıl ilk kez iftar yemeği verdiklerini, bundan sonraki amaçlarının ise önümüzdeki yıl, en azından birkaç çocuğun sünnet ettirileceği bir sünnet şöleni düzenlemek olduğunu söyledi.
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.218.162.180  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
15 Mayıs 2025
Üretimi, yatırımı, ihracatı ve yarattığı istihdam ile Türkiye’nin ve bölgesinin ekonomik..
15 Mayıs 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yükseköğretim Ku..
20 Nisan 2025
Karadeniz Ereğli’de başarılı gazetecilik yıllarının ardından emekli olduktan sonra çeviri..
19 Nisan 2025
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin işlettiği Bozhane Limanı’nda yenileme çalışmalarının tamamla..
19 Nisan 2025
OYAK Maden Metalürji şirketlerinden Erdemir ve İsdemir, Tube Eurasia Fuarı’nda Net Sıfır Yol..
29 Mart 2025
Kdz. Ereğli Belediyesi Oyuncak Müzesi’nin 2022 yılında başlattığı “Köy Okulları Sosyal..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır