Takip et: @EregliBulteni " />
  Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Ereğli, fırtına ve yağmura teslim oldu
Ereğli, fırtına ve yağmura teslim oldu
 
   

     Ereğli’de gece saatlerinde başlayan ve kısa sürede etkili olan fırtına ve sağanak yağış hayatı felç etti. Liman içine sığınan ve sürüklenmeye başlayan kuru yük gemisi çapa taraması ve motorlarını çalıştırması sayesinde karaya oturmaktan son anda kurtuldu. Bazı küçük tekneler ise açığa doğru sürüklendi. Sağanak yağış sonrasında tıkanan rögarlar ilçeyi gölete çevirdi. Su içerisinden geçmekte zorlanan araçlardan bazıları arızalanırken, belediye görevlileri ise tıkanan rögarları sopa ve demirlerle açmaya çalıştı. Çetin Apatay Bulvarı üzerinde devrilen büyük ağaç ise yolun trafiğe kapanmasına neden oldu. Uzun kuyrukların oluştuğu yol, belediye itfaiye ekiplerinin yaptığı çalışma sonrasında yaklaşık 1 saat sonra trafiğe açılabildi. Sakindere Sokak üzerinde devrilen bir ağaç ise otomobile zarar verdi.
     Suat Başol Caddesi, Cumartesi Pazarı Mevkisi’nde ise iki otomobil su içinde kaldı. Araçlardan bir tanesi çekici ile su içerisinden çıkarıldı. İçi tamamen su dolan yabancı plakalı bir başka otomobil ise suya giren sahibi tarafından itilerek sudan çıkarıldı. Bir önceki sel felaketinde aracı su içinde kalan mahalle sakinlerinden Orhan Aydın, "Bu durumla ilgili söylenecek bir şey yok. Geçen de benim burada arabam kaldı. Benim aracım pert oldu, yetkililere iletildi. Bize önlem alınacak denildi. Ancak hala bir önlem alınmamış. Bir ay geçti. Hala burası aynı şekilde. Her Cumartesi Pazarı’ndan sonra burası düzgün temizlenmiyor. Temizlik yapılmadığı için burada pislik birikiyor. Rögar kapağı doluyor ve dolduğu için de bu arabalar burada kullanılamaz hale geliyor. Söylenecek başka bir şey yok. Vatandaş mağdur.” dedi.



Bu haber ile ilgili fotoğraflar
 
 
Yorumlarınız
 
IP   216.73.216.100  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inanışlara saldırı içerem, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
?
 Günün Diğer Gelişmeleri
06 Haziran 2025
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Sütlüce Köyü’nde çıkan yangında iki katlı ahşap bina ..
25 Mayıs 2025
Çeliğin sanatla buluştuğu Erdemir Çelik ve Yaşam Heykel Yarışması’nın 8’incisi “Gele..
15 Mayıs 2025
Üretimi, yatırımı, ihracatı ve yarattığı istihdam ile Türkiye’nin ve bölgesinin ekonomik..
15 Mayıs 2025
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yükseköğretim Ku..
20 Nisan 2025
Karadeniz Ereğli’de başarılı gazetecilik yıllarının ardından emekli olduktan sonra çeviri..
19 Nisan 2025
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin işlettiği Bozhane Limanı’nda yenileme çalışmalarının tamamla..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır